mandag den 14. juli 2008

God sommer!

Ja, så er det vist på tide med lidt nyheder:
Film-udgaven af Monsterjægerne optages i sept. og har premiere i april 2009. Der er kendte skuespillere som Robert Hansen, Peter Mygind, Paw Mathisen m.fl. på rollelisten, og for instruktionen står ingen ringere end 'Danmarks John Carpenter': Martin Schmidt, kendt fra flere gyser- og familiefilm. Monsterjægerne er med andre ord i gode hænder, så nu er der bare tilbage at vente. Allerede nu kan det i øvrigt afsløres, at hele Monsterjægerne-serien vil blive relanceret i forbindelse med filmen, og udkomme i nye, lækre udgaver.

Apropos Monsterjægerne: Bind 8 i serien, 'Dæmonens forbandelse' er netop udkommet. Den er blevet fremragende anmeldt på bl.a. boggnasker.dk, kulturnaut.dk og i gratisavisen Metroexpres.

Yderligere kan det nævnes, at de to første bind i serien om Ben 10, som jeg har 'bearbejdet' (historien har folkene fra Cartoon network fundet på) også netop er udkommet. De er blevet rigtig flotte - med fuld knald på. Så kan du lide nonstop action og spænding, er det stensikkert noget for dig.

Plus: Novellefilmen 'Aqualorius', som jeg har skrevet manuskriptet til, optages i august. Og om ca. et halvt år kommer den i fjernsynet. Den bliver instruktøren Nikolaj Tarps fiktions-debut - Nikolaj og jeg har flere andre filmprojekter i støbeskeen.

Endelig har jeg flere meget fremskredne bogprojekter undervejs:
- Ungdomsgyseren 'Krybet' udkommer i starten af det nye år.
- 'Agent på 16 år', første bind i den ambitiøse agent-serie 'Skorpionen' vil ligledes være på gaden i 2009
- 'Skyggelandet', første bind i gyseren 'Mørkets port', udkommer også i 09

Og: der er flere spillefilmprojekter på vej ... men det er en lang og sej og ikke mindst dyr omgang ...

Rigtig god sommer til alle!
Jacob

Ingen kommentarer: